AKTIVITETER

Att genomföra aktiviteter tillsammans skapar, glädje, samhörighet, skratt, tävlingsnerver mm. och man får använda både geniknölar, pricksäkerhet eller ta fram den kreativa ådran

Förutom redan färdiga aktivitetsförslag erbjuder vi även specialanpassade aktiviteter som vi planerar tillsammans med er om det finns särskilda önskemål om upplägg, innehåll, tema, plats eller annat.

Samarbetsövningar, mångkamper, utbildning, inspiration eller en kreativ verkstad. Vi erbjuder en bred palett med såväl klassiska aktiviteter som mer specialanpassade för såväl skolor, företag och privata grupper.
Vi har ett gäng mobila aktiviteter och kan komma till er eller så ses vi på Skrylleområdet utanför Lund där vi har mer fast uppbyggda möjligheter.

Mångkamp

En klassisk 5-kamp med knivkastning, bågskytte med mera?
Eller en 3-kamp där kreativitet och problemlösning sätts på prov?
Eller kanske en helt egen kombination?
Vår mångkamp har i dagsläget ett 20-tal olika grenar att välja mellan med olika inriktningar. Välj ett färdigt koncept eller kombinera ihop ett eget önskemål.
Yxkastning, eldprovet, vattenflytt, frisbeegolf, problemlösning, pussel, reptrassel, cornhole, slangbella, bågksytte  mm. Listan fylls på kontinuerligt när vi utvecklar nya aktiviteter. 

  5-kamp
  ”Mitt i Prick”

  Fem grenar för den tävlingslystna i grupp eller individuellt.
  Grenarna utmanar er träffsäkerhet på olika sätt, tex. knivkastning, frisbeegolf, yxkastning, pilbågsskytte, spikslagning, slangbella, blåsrör etc.

  Tidsåtgång 1-2 timmar
  Rekommenderad gruppstorlek 6-20 personer.
  Prisex: 345 kr per person.

  7-kamp
  ”Lagkänsla”

  Sju olika lagövningar med samarbete som gemensam nämnare. Teama gruppen med skratt, hjärngymnastik och tävlingsnerver.

  Pussel, reptrassel, eldprov, tankenötter mm.

  Tidsåtgång 2-3 timmar Beroende på antal deltagare
  Rekommenderad gruppstorlek: 6-20  personer 

  Prisex: 375 kr per person

  3-kamp
  ”genidraget”

  3 övningar som prövar kreativitet och problemlösning. Genomförs i lag eller individuellt, inomhus eller utomhus. Valen är många men aktiviteten lockar fram skratt och sammanhållning oavsett antal deltagare.

  Tidsåtgång ca 1 timme
  Rekommenderad gruppstorlek: 3-30 personer
  Prisex: 295 kr per person

  Poängutmaningen

  Aktiviteten som passar den lilla gruppen likväl som den väldigt stora. Två eller flera lag med 4-6 deltagare i varje tävlar om att lösa upp till 80 uppgifter värda olika mycket poäng. För att lyckas gäller det att planera, prioritera och chansa eftersom de inte är säkert att alla uppgifter hinns med. Uppgifterna är av väldigt skiftande karaktär och ibland gäller det att kunna tänka utanför boxen för att knipa flest poäng….
  I utmaningen hittas både praktiska och teoretiska uppgifter för att det ska passa så många som möjligt.
  Gnugga igång geniknölarna, plocka fram vinnarskallarna och samla poäng som aldrig förr!

  Tidsåtgång 1,5-2 timmar
  Rekommenderad gruppstorlek, 4-6 personer i varje lag. Upp till 100 personer kan delta samtidigt
  Prisex: 245 kr per person

  Kreativitetsboost

  Vi har även aktiviteter som sätter igång både kreativitet, skaparlust och problemlösning.
  Att med sina egna händer ha skapat något är en självförtroendeboost och dessutom ett lättsamt och trevligt sätt att göra något tillsammans. I vår kreativa verkstad visar vi olika hantverk och därefter får deltagarna själva välja vad man vill göra. Under er tid har ni möjlighet att prova de olika hantverken och självklart tar man med sig sina alster hem när man är färdig. Allt material och verktyg som behövs ingår. Instruktioner och kunniga guider finns tillgängligt under hela tiden ni skapar. Samtliga av våra hantverksaktiviteter går att göra helt utan förkunskaper och oavsett vana av hantverk. Paracord, täljsten, nålfiltning och att skapa med garn är bara något av det som kan dyka upp.

  Tidsåtgång 1-3 timmar
  Gruppstorlek upp till 30 personer
  Prisex: 295 kr pp