Hyr Tentipis eventtältkåtor från oss!

"Vi anlitade Ravitut i samband med vår bröllopsfest hemma i vår trädgård. Tältet fungerade alldeles utmärkt för både middag och dans, en riktig succé! Möjligheten att kunna öppna upp tältet ut mot trädgården för att sedan kunna stänga det när kylan kom uppskattades verkligen. Kontakten med Ravitut var enkel och smidig från dag ett. Lyhörda, punktliga och tillmötesgående. Ravitut levererade och satte upp tältet på några timmar, för att sedan montera ner det dagen efter vårt bröllop. Vid nästa trädgårdsfest kommer detta tält ha en given plats!"

Ett tält med Många möjligheter!

Stratus-72 har plats för upp till 72 sittande i nedfällt läge, men med uppfällda sidor eller ihopkopplad med ännu fler tält finns här plats för flera hundra personer.
Tältet är 10,3 m i diameter och hela 83 kvm till ytan sett. I nedfällt läge finns det plats för upp till 9 bord (70×200) och 72 personer men mest optimalt sitter man runt 60 personer i tältet.

Tror ni det är slut där?

Såklart inte, det finns fler möjligheter. Med en påkopplad Wallflex skapar vi en entré med fönster och med en Linkflex kopplar vi ihop flera tält med varandra.
Så är ni flera hundra som vill sitta i samma lokal eller ha festligheter i ena delen och dansgolv i andra så är det ett sammankopplat tält ni ska ha!

Uppfälld till en hatt!

Vill man skapa en känsla av ett öppet tak med gott om både plats och rymd i tältet så fäller vi upp sidorna på tältet och skapar en hattliknande konstruktion. Ytan under tak ökas då upp till hela 135 kvm. Tältet har vid denna konstruktion plats för ca 100-120 gäster. Passar även för utställningar, mässor, dansgolv, föreläsningssal mm.

KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER
INFO@RAVITUT.SE